Om Young IFA

 

Medlemskap

 

Arbetsgrupp

 

Tidigare aktiviteter

 

 

 

Young IFA Network är en sammanslutning som har till syfte att skapa kontakter och mötestillfällen mellan yngre personer verksamma inom skatterätten. Tanken är att våra medlemmar redan i de tidiga åren av sin karriär ska ha möjlighet att träffa andra kollegor som arbetar inom det skatterättsliga området, knyta värdefulla kontakter och dela med sig av sina erfarenheter. Nätverket är en del av IFA/Sverige och har samarbete med internationella Young IFA Network. I Sverige sätter nätverket kontaktskapande och karriärmöjligheter i centrum för våra ca 400 medlemmar. Under det kommande året kommer vi att fortsätta att arrangera olika aktiviteter såsom t.ex. föredrag om nätverkande, karriär och personlig utveckling.

YIN medlemmar inbjuds härmed till en ny träff!

 

Denna gång träffar vi Denna gång träffar vi Johan Olsson, längdskidåkare i Sveriges längdskidlandslag

Johan är en av Sveriges bästa längdskidåkare genom tiderna. Han har tagit sex medaljer i OS och sju medaljer i VM. Fyra av medaljerna är guld, och den senaste mästerskapstiteln kom på 15 kilometer under VM i Falun som gick av stapeln för två månader sedan. Johan har även jobbat med mental träning tillsammans med sin coach Stig Wiklund sedan 2003, och har dessutom skrivit en bok, ”Våga Välja Eget Spår”, tillsammans med Stig Wiklund och sin fru Anna (f.d. elitskidåkare även hon). Genom skador och sjukdomar har Johan hittat nya vägar för att nå framgång, och låtit sin drivkraft och motivation styra mycket av arbetet.

 

Efter föredraget bjuder Svalner på dryck och något att äta.

 

Tid: Torsdagen den 7 maj 2015, kl. 18:15

Plats: Svalner Skatt & Transaktion, Smålandsgatan 16

 

Anmälan sker till Joanna Bertlin, joanna.bertlin@svalner.se senast den 29 april. OBS! begränsat antal platser.  

 

Välkomna önskar Young IFA Swedens arbetsgrupp och Svalner.

 

Maria Ekström             Anna Lewander           Carl Wattrang     Viyan Hagi   Hedvig Danielsson

Lindskog Malmström   Uppsala universitet      PwC                   Deloitte        Skatteverket

 

Medlemskap: Om du önskar bli medlem i Young IFA eller har några andra frågor är du välkommen att skicka ett mail till yin@ifasweden.se